Хотел Dream

Бизнес хотел „Dream" се намира в непосредствена близост до Бизнес парк София, ж.к. Младост.


Хотелът предоставя на своите гости спокойствие и уют, съчетавайки ги с удобството от близостта до деловия център на столицата.

 

Местоположението на хотела, както и съчетанието от модерен дизайн и уютна атмосфера, го превръщат в предпочитано място за много гости.

Хотел "Dream" разполага с комфортно обзаведени двойни стаи, единични стаи и апартаменти. Хотелът е подходящ и за организиране на различни събития, семинари, бизнес срещи или обучения. 

Всички стаи са стилно обзаведени, разполагат с климатик, безплатна високоскоростна Интернет връзка, както и плоскоекранен телевизор със сателитни телевизионни канали. Голяма част от стаите разкриват и завладяваща панорамна гледка към билото на планина Витоша.

Хотелът е подходящ както за бизнес клиенти, гости на София, така и за пътешественици с цел туризъм. Намира се само на 4 км. от летище София и с много удобни връзки до централната част на града и планина Витоша. 

На 20 метра от хотела има хипермаркет, известен шопинг център и казино, а в непосредствена близост се намира и най-големият офис парк в Югоизточна Европа - Бизнес Парк София. 

В близост до хотела има няколко автобусни спирки, както и метро станция с директна линия до центъра на града. Ще се радваме да Ви съдействаме и с трансфер до локация по Ваш избор на достъпни цени.

Допълнителни услуги

  • Безплатен паркинг
  • Индивидуални
  • Автомобили под наем
  • Поръчка на такси
  • Рум-сървиз
  • Организиране на събития
  • Екскурзии в България
  • Събуждане по телефона
  • Сейф и др.

Често задавани въпроси

Достъп до помещения за настаняване

При настаняване всяка стая получава карта за достъп. Гостите следва да предават картите при напускане на хотела, като хотелът има право да начисли глоба за изгубена и/или непредадена карта в размер на 10 лв. 

Настаняването в хотел Дрийм е от 14:00 ч., освобождаванията на стаите трябва да се извършват до 12:00 ч. на обяд. Късно освобождаване е възможно всеки ден в зависимост от заетостта. Хотелът си запазва правото да потвърди възможностите за късно освобождаване до 24 часа преди това. 

Ако желаете да удължите престоя си, можете да го направите при следните условия: 
- Цена за освобождаване на стаята до 16:00 ч.- 50% от стойността на нощувка. 
- Цена за освобождаване на стаята след 16:00 ч. се доплаща 100% от стойността на нощувка.

Политика за пушене

За да запазим въздуха чист и комфорта на гостите в стаите, в съответствие с българското законодателство, хотел Дрийм спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: стаи за гости, обществени площи и коридори. 

Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на хотела. 

Хотела запазва правото си да глоби гост в размер 50 лв. при установено нарушение.

Поведение

Очакваме всички гости да се държат по приятен и културен начин с цел всички останали гости да се чувстват спокойни и удовлетворени. 

Ругатни и непристойно поведение са оскърбителни за гостите на хотела и могат да бъдат повод за преждеременно освобождаване на стаи и напускане на хотела без право на възстановяване на средства. Хотел Дрийм има политика на нулева толерантност в случаите на арогантно поведение от страна на лица в очевидно нетрезво състояние или неадекватно такова под въздействие на психотронни и наркотични вещества, при което унищожава или заплашва здравословното състояние на гостите или персонала, причинява или заплашва да доведе до нарушение на обществения ред; отказва или не е в състояние да плати консумирани храни, напитки или услуги.

Домашни любимци

Домашните любимци на територията на хотела НЕ са разрешени.

Ценности и пари

Хотелът не носи отговорност за каквито и да било ценности и пари, оставени незаключени и извън сейфовете, ползването на които не е включено в цената за нощувка (5 лв. на ден), както в стаите, така и в общите помещения.

Камериерски услуги

Ние предлагаме почистване на стаите всеки ден в часовете между 09:30 до 16:30 часа. Ако има поставена табелка "Не безпокойте" до 15:00 ч. стаята ще бъде почистена на следващия ден. Ако имате нужда от нещо след 16:00 часа, моля попитайте на рецепция.

Изгубени вещи

Хотел Дрийм не носи отговорност за изгубени, повредени или откраднати лични вещи. Рецепцията е обурудвана със сейфове, ползването на които не е включено в цената за нощувка (5 лв. на ден). 

При липсващи вещи гостът се задължава да се свърже с хотела в срок от седем дни и да установи дали е намерена. Хотелът се задължава да изпрати загубената вещ за сметка на собственика. 

При незаявени и непотърсени вещи в рамките на 30 (тридесет) дни, хотелът ги дарява или изхвърля.

Оплаквания, възстановявания на средства и щети

Всеки коментар или жалба по отношение на престоя трябва да се направи на рецепцията на хотела или при Управителя на хотела, така че въпросът да бъде решен веднага. Хотелът носи и поема отговорност за госта по време на престоя му в хотела в рамките на застраховката включена в цената на нощувката му. 

Хотелът не носи отговорност за неизпълнение, в случай че споменатият отказ се дължи на фактор извън юрисдикцията на ръководството. 

Хотелът не поема никаква отговорност за услуги, предоставени от трети страни на гостите. 

Хотелът си запазва правото да глоби гост или гости, които умишлено или по непредпазливост причиняват увреждане на хотела или обзавеждането. Ако тези щети се установят, след като гостът си е тръгнал, хотелът си запазва правото да се свърже с госта и/или туроператора или други органи за по-нататъшна помощ. Не се правят изключения!

Насладете се на престоя си в хотел „Dream" и със сигурност ще пожелаете да се върнете отново!